Terapia Cranio-Sacrală

Terapia CranioSacrală cuprinde o multitudine de tehnici manuale care stimulează procesul natural al corpului de auto-corectare și auto-vindecare, și mecanismul individual de însănătoșire naturală. Se adresează atât persoanelor cu probleme de sănătate dar și persoanelor care vor și păstreze un tonus de viață normal, facă față stresului zilnic mai ușor. E adecvată tuturor grupelor de viață de la nou-născut, la vârstă a treia.

Eliberarea Somato Emoțională

Eliberarea SomatoEmoțională este o tehnică dezvoltată de Dr. John Upledger, care permite atât eliberări ale restricțiilor de la nivel fizic, cât și eliberări semnificative ale componetelor emoționale încapsulate în țesutul corpului.

Terapia cu mâini multiple

Terapia cu mâini multiple nu e altceva decât o ședință în care mai mulți terapeuți lucrează simultan cu un pacient/client. Ea se folosește în cazuri mai grave, eficacitatea tratamentului crescând exponențial.

Terapia în apă

Terapia în apa este o ședință în care tehnicile CranioSacrale sunt aplicate de doi sau mai mulți terapeuți, pe pacientul/ clientul susținut în stare de plutire în apă. Are efect terapeutic în special în cazuri de recuperare post-operatoriu, post-traumatic, în afecțiuni neuro-motorii, dar se poate utiliza și în scop de relaxare.

Cum decurge o ședință

Folosind o atingere blândă, terapeutul eliberează restricțiile din sistemul craniosacral, ceea ce duce la îmbunătățirea funcționarii sistemului nervos central.

Beneficii

Terapia CranioSacrală se adresează atât persoanelor cu probleme de sănătate, cât și persoanelor care vor și păstreze un tonus de viață normal, facă față stresului zilnic mai ușor. E adecvată tuturor grupelor de viață de la nou-născut, la vârstă a treia.