CSTi – Curs de Introducere în Terapia CranioSacrala

București: 23-24 Febr. 2021 ; Brașov: 9-10 Oct. 2021

Cursul Introducere în Terapia CranioSacrala este cursul obligatoriu pentru cei ce doresc intre în tainele acestor tehnici și nu au o profesie medicală (medici, asistenți medicali) sau din domeniul terapiilor manuale (kinetoterapeuți, fizioterapeuți, maseuri). Este “clasa pregătitoare” pentru antrenarea de bază în noțiunile de anatomie și în tehnicile de palpare.

CST1 – Curs Terapie CranioSacrala, nivel 1

București: 25-28 Mart. 2021 Brașov: 23-26 Iun. și 20-23 Oct.

Cursul CST1 este prima etapă în dezvoltarea aptitudinilor necesare pentru practicarea terapiei CranioSacrala. Cuprinde un cumul de tehnici manuale pe care Dr.John Upledger le-a ordonat sub numele de “Protocol în 10 pasi“. Seminarul se desfășoară pe parcursul a 4 zile ce parcurg trei sferturi din toate tehnicile manuale aplicate în această terapie.

CST2 – Curs Terapie CranioSacrala, nivel 2

București: 13-16 aug 2020

Cursul CST2 completează în principal tehnicile manuale ce deja au fost însușite în cursul CST1, cu tehnicile craniene ce țin de mobilizarea și eliberarea suturilor oaselor feței și a gurii, dar aprofundează și tehnicile de evaluare generală și pe cele de eliberare fasciala regională.

SER1 – Curs Eliberare SomatoEmotionala, nivel 1

Locația și data următorului curs vor fi anunțate ulterior

Cursul SER1 aduce în plus la toate tehnicile manuale, tehnica folosirii dialogului în procesul de eliberare a emoțiilor încapsulate în țesut. “Significant Detector” (Detectorul Semnificant) este fenomenul care ne ajută în descoperirea adevărului din non-conștient. Prin dezvoltarea tehnicilor de Eliberare SomatoEmotionala, Dr. John Upledger a adus evoluția de la tehnicile de osteopatie craniană la terapia CranioSacrala și Eliberare SomatoEmotionala

SER2 – Curs Eliberare SomatoEmotionala, nivel 2

Brașov: 14-17 iulie 2020

SER2 încununează grupa cursurilor pe care Dr. John Upledger le-a considerat cursuri de bază. Acest seminar ne duce în explorarea mai profundă a teoriilor din psihologie și aplicația acestora în tratamentele noastre, alături de toate tehnicile manuale dobândite de-a lungul experienței practice.

ADV 1

Locația și data vor fi anunțate ulterior

Participarea la cursul ADV1 este dovada integrării tuturor cunoștințelor teoretice și practice prin experiența proprie.

CTTB1 – Curs “Touching The Brain”, nivel 1

București: 20 – 23 aug. 2020

CTTB1 – Terapia CranioSacrala Atingând Creierul 1 – este cea mai recentă etapă în aplicarea tehnicilor CranioSacrale în integrarea ultimelor descoperiri din domeniul neuro științei. Celulele gliale (materia albă) au rol major în reglementarea dezvoltării sistemului nervos, a structurii și funcției acestuia. Sistemul craniosacral se conectează direct la matricea de celule gliale ale creierului și măduvei spinării.

CTTB2 – Curs “Touching The Brain”, nivel 2

București: 26-29 iulie 2018

CTTB2- Terapia CranioSacrala Atingând Creierul 2 – dezvăluie mai multe conexiuni pe care celulele gliale le fac la nivelul sistemului nervos central și aduce un mijloc de abordare a tiparelor de sănătate și de stres la nivel global și local.

CSP1 – Curs Terapie CranioSacrala aplicată în Pediatrie

Locația și data vor fi anunțate ulterior

CSP1 – Terapia CranioSacrala aplicată în Pediatrie este cursul recomandat celor ce vor lucreze cu copii mici. Însușirea cunoștințelor de anatomie și fiziologie a copilului mic, cât și a tehnicilor modificate și adaptate nevoilor nou-născutului și copilului mic sunt obligatorii pentru a putea facilita tratamentul în domeniul pediatric.

CCPB1 – Curs Terapia CranioSacrala Aplicată pentru Concepție, Perioada de sarcină și Naștere, nivel 1

Locația și data vor fi anunțate ulterior

CCPB1 – Curs Terapia CranioSacrala Aplicată pentru Concepție, Perioada de sarcină și Naștere, nivel 1 La nivel mondial s-a observat natalitatea a scăzut, determinată de dificultatea în concepere, în unele cazuri, dar și de condițiile sociale care împing tinerii la amânarea momentului în care se decid aibă copii, iar factorul vârstă poate aduce cu sine blocaje fizice și psihologice.

TBS1 – Cursul “The Brain Speaks”, nivel 1

Locația și data vor fi anunțate ulterior

TBS1 – Cursul “The Brain Speaks”(Creierul Vorbește), nivel 1 – aduce elementele necesare pentru lucrul în profunzime cu componentele cerebrale. Este un curs care aduce o înțelegere mai clară a funcționării structurilor creierului: trunchiul cerebral, puntea, hipofiza, etc și totodată și modalitățile de optimizare a funcționării lor. Aplicarea acestora în domenii de recuperare neuro-motorie poate urgenta procesul de însănătoșire, dar și utilizate profilactic pot duce la îmbunătățirea calității vieții.