CTTB1 – Curs “Touching The Brain”, nivel 1

Acest curs a fost dezvoltat în baza ultimelor notițe de cercetare a dr. John Upledger și a studiilor propii făcute de Tad Wanveer, unul dintre cei mai buni profesori ai Institutului Upledger USA.

Condiții de participare:

Terapeuții care au nivelul de pregătire minim CranioSacral 2 (CS2)

Celulele gliale au rol major în reglementarea dezvoltării sistemului nervos, a structurii și funcției acestuia. Ele sunt implicate în toate aspectele legate de sănătatea sistemului nervos și în patologie. Sistemul craniosacral se conectează direct la matricea de celule gliale ale creierului și măduvei spinării. Această conexiune este un traseu puternic, de care puteți folosi cu Tehnicile gliale a Terapiei CranioSacrale, pentru a îmbunătăți structura sistemului nervos, funcționarea, vindecarea și sănătatea acestuia.

Subiectele abordate la acest curs sunt:

• Investigarea tipurilor de celule gliale și funcționarea acestora.

• Stimularea optimă a sănătății sistemului nervos, prin utilizarea tehnicilor gliale CST (Terapia CranioSacrală).

Încurajarea în vindecarea de tulburări ale sistemului nervos, cum ar fi: tulburări din spectrul autismului, probleme de prelucrare senzorială, leziuni cerebrale traumatice, afecțiuni neurodegenerative, paralizie cerebrală, epilepsie, dureri cronice, traumatisme ale coloanei vertebrale, anxietate și neuropatie, prin aplicarea de tehnici gliale CST.

Îmbunătățirea, îmbogățirea și rafinarea abilităților de palpare a sistemului craniosacral.

Păreri:

“Am fost atât de adânc atinsă de efectele sesiunilor de practică de-a lungul celor 5 zile de curs, din 2014, încât imediat ce am ajuns înapoi în fața pacienților mei, am început aplic și introduc aceste tehnici pentru toți, dar în special la copiii cu disfuncții cerebrale, neuro-motorii sau genetice. Efectele nu au întârziat apară. Totul a fost ca un mare salt în efectele terapiilor efectuate. Acest curs mi-a schimbat optica, intenția și modalitatea de palpare craniană, și parcă am intrat în altă dimensiune…” – Mihaela Gugu, CST-D