Se incarca..

Terapia cu maini multiple

Terapeuti:

Afla mai multe despre noi:

Mâini multiple = Tratament cu mai mulţi terapeuţi

În munca noastră noi numim această procedură tehnica „mâini multiple”. Asta înseamnă că cel puţin doi terapeuţi lucrează în acelaşi timp pe un singur pacient/ client, dar cel mai adesea sunt trei sau patru terapeuţi care lucrează simultan în echipă, ceea ce duce la 6 până la 8 mâini terapeutice.

Fiecare membru al echipei simte acelaşi lucru şi munca fiecărui terapeut în parte este aproape întotdeauna complementară efortului general al echipei. De obicei, un terapeut are poziţia de „lider”, fiind ca un coordonator pentru protocolul de tratament la care ceilalti membrii comunica situatia locala a zonei pe care lucreaza.

De ce facem tratamente în grup – mâini multiple? Principalul motiv este că pacientul/clientul beneficiază de un tratament mai rapid şi mai eficient, reducand astfel poate numarul general de sedinte sau avand valoare terapeutica exponentiala. Acest tip de tratament este indicat pentru probleme dificile, cronice, care nu au putut fi rezolvate prin metode uzuale de tratament.

“In imaginatia mea, din experienta de terapie cu maini multiple si mai ales ca lider terapeut, ma simt ca o caracatita ce poate accesa mai mult puncte , lucruri, zone, in acelasi timp, avand acces mai facil pentru acelasi scop comun: sustinere terapeutica pentru pacientul/clientul nostru” – Mihaela Gugu