Se incarca..

Eliberarea SomatoEmotionala

Terapeuti:

Afla mai multe despre noi:

Eliberarea SomatoEmotionala este o tehnica dezvoltata de Dr. John Upledger, care permite atat eliberari ale restrictiilor de la nivel fizic, cat si eliberari semnificative ale componetelor emotionale incapsulate in tesutul corpului.

Desi nu e necesar sa se manifeste la fiecare tratament, acest fenomen, numit Eliberare SomatoEmotionala, poate aparea ca urmare a reamintirii unor momente traumatice si/sau emotionale.
Odata ce eliberarea SomatoEmotionala incepe, activitatea sistemului craniosacral se opreste brusc.

Pozitia corpului permite o eliberare generala a emotiilor inmagazinate care par sa vina de la tesutul corpului si frecvent sunt exprimate in diverse forme: plans, tremurat, spasme, transpiratie, ras, durere, contractii musculare… aproape tot ce va puteti imagina. Acesta este un fenomen normal care ajuta corpul la reversul disfunctiei si restaureaza nivelul optim de mobilitate.

In cadrul cercetarilor sale, Dr. Upledger a descoperit ca pacientul/clientul revine exact la pozitia corpului din momentul accidentului pentru ca cel mai usor mod de a elibera acele energii incapsulate, este sa ia aceeasi pozitie prin care acestea au fost acumulate.