Se incarca..

Terapia Cranio-Sacrala

Terapia CranioSacrala cuprinde o multitudine de tehnici manuale care stimuleaza procesul natural al corpului de auto-corectare si auto-vindecare, si mecanismul individual de insanatosire naturala. Se adreseaza atat persoanelor cu probleme de sanatate dar si persoanelor care vor sa-si pastreze un tonus de viata normal, sa faca fata stresului zilnic mai usor. E adecvata tuturor grupelor de viata de la nou-nascut, la varsta a treia.

Citeste tot

Eliberarea SomatoEmotionala

Eliberarea SomatoEmotionala este o tehnica dezvoltata de Dr. John Upledger, care permite atat eliberari ale restrictiilor de la nivel fizic, cat si eliberari semnificative ale componetelor emotionale incapsulate in tesutul corpului.

Citeste tot

Terapia cu maini multiple

Terapia cu maini multiple nu e altceva decat o sedinta in care mai multi terapeuti lucreaza simultan cu un pacient/client. Ea se foloseste in cazuri mai grave, eficacitatea tratamentului crescand exponential.

Citeste tot

Terapia in apa

Terapia in apa este o sedinta in care tehnicile CranioSacrale sunt aplicate de doi sau mai multi terapeuti, pe pacientul/ clientul sustinut in stare de plutire in apa. Are efect terapeutic in special in cazuri de recuperare post-operatoriu, post-traumatic, in afectiuni neuro-motorii, dar se poate utiliza si in scop de relaxare.

Citeste tot

Cum decurge o sedinta

Folosind o atingere blanda, terapeutul elibereaza restrictiile din sistemul craniosacral, ceea ce duce la imbunatatirea functionarii sistemului nervos central.

Citeste tot

Beneficii

Terapia CranioSacrala se adreseaza atat persoanelor cu probleme de sanatate, cat si persoanelor care vor sa-si pastreze un tonus de viata normal, sa faca fata stresului zilnic mai usor. E adecvata tuturor grupelor de viata de la nou-nascut, la varsta a treia.

Citeste tot