Se incarca..

CSTi – Curs de Introducere in Terapia CranioSacrala

Bucuresti: 23-24 Ian. 2021 ; Brasov: 26-27 Febr. 2021

Cursul Introducere in Terapia CranioSacrala este cursul obligatoriu pentru cei ce doresc sa intre in tainele acestor tehnici si nu au o profesie medicala (medici, asistenti medicali) sau din domeniul terapiilor manuale (kinetoterapeuti, fizioterapeuti, maseuri). Este "clasa pregatitoare" pentru antrenarea de baza in notiunile de anatomie si in tehnicile de palpare.

Citeste tot

CST1 – Curs Terapie CranioSacrala, nivel 1

Bucuresti: 25-28 Mart. 2021 Brasov: 23-26 Iun. si 20-23 Oct.

Cursul CST1 este prima etapa in dezvoltarea aptitudinilor necesare pentru practicarea terapiei CranioSacrala. Cuprinde un cumul de tehnici manuale pe care Dr.John Upledger le-a ordonat sub numele de "Protocol in 10 pasi". Seminarul se desfasoara pe parcursul a 4 zile ce parcurg trei sferturi din toate tehnicile manuale aplicate in aceasta terapie.

Citeste tot

CST2 – Curs Terapie CranioSacrala, nivel 2

Bucuresti: 13-16 aug 2020

Cursul CST2 completeaza in principal tehnicile manuale ce deja au fost insusite in cursul CST1, cu tehnicile craniene ce tin de mobilizarea si eliberarea suturilor oaselor fetei si a gurii, dar aprofundeaza si tehnicile de evaluare generala si pe cele de eliberare fasciala regionala.

Citeste tot

SER1 – Curs Eliberare SomatoEmotionala, nivel 1

Locatia si data urmatorului curs vor fi anuntate ulterior

Cursul SER1 aduce in plus la toate tehnicile manuale, tehnica folosirii dialogului in procesul de eliberare a emotiilor incapsulate in tesut. "Significant Detector" (Detectorul Semnificant) este fenomenul care ne ajuta in descoperirea adevarului din non-constient. Prin dezvoltarea tehnicilor de Eliberare SomatoEmotionala, Dr. John Upledger a adus evolutia de la tehnicile de osteopatie craniana la terapia CranioSacrala si Eliberare SomatoEmotionala

Citeste tot

SER2 – Curs Eliberare SomatoEmotionala, nivel 2

Brasov: 14-17 iulie 2020

SER2 incununeaza grupa cursurilor pe care Dr. John Upledger le-a considerat cursuri de baza. Acest seminar ne duce in explorarea mai profunda a teoriilor din psihologie si aplicatia acestora in tratamentele noastre, alaturi de toate tehnicile manuale dobandite de-a lungul experientei practice.

Citeste tot

ADV 1

Locatia si data vor fi anuntate ulterior

Participarea la cursul ADV1 este dovada integrarii tuturor cunostintelor teoretice si practice prin experienta proprie.

Citeste tot

CTTB1 – Curs “Touching The Brain”, nivel 1

Bucuresti: 20 - 23 aug. 2020

CTTB1 - Terapia CranioSacrala Atingand Creierul 1 - este cea mai recenta etapa in aplicarea tehnicilor CranioSacrale in integrarea ultimelor descoperiri din domeniul neuro stiintei. Celulele gliale (materia alba) au rol major in reglementarea dezvoltarii sistemului nervos, a structurii si functiei acestuia. Sistemul craniosacral se conecteaza direct la matricea de celule gliale ale creierului si maduvei spinarii.

Citeste tot

CTTB2 – Curs “Touching The Brain”, nivel 2

Bucuresti: 26-29 iulie 2018

CTTB2- Terapia CranioSacrala Atingand Creierul 2 - dezvaluie mai multe conexiuni pe care celulele gliale le fac la nivelul sistemului nervos central si aduce un mijloc de abordare a tiparelor de sanatate si de stres la nivel global si local.

Citeste tot

CSP1 – Curs Terapie CranioSacrala aplicata in Pediatrie

Locatia si data vor fi anuntate ulterior

CSP1 - Terapia CranioSacrala aplicata in Pediatrie este cursul recomandat celor ce vor sa lucreze cu copii mici. Insusirea cunostintelor de anatomie si fiziologie a copilului mic, cat si a tehnicilor modificate si adaptate nevoilor nou-nascutului si copilului mic sunt obligatorii pentru a putea facilita tratamentul in domeniul pediatric.

Citeste tot

CCPB1 – Curs Terapia CranioSacrala Aplicata pentru Conceptie, Perioada de sarcina si Nastere, nivel 1

Locatia si data vor fi anuntate ulterior

CCPB1 - Curs Terapia CranioSacrala Aplicata pentru Conceptie, Perioada de sarcina si Nastere, nivel 1 La nivel mondial s-a observat ca natalitatea a scazut, determinata de dificultatea in concepere, in unele cazuri, dar si de conditiile sociale care imping tinerii la amanarea momentului in care se decid sa aiba copii, iar factorul varsta poate aduce cu sine blocaje fizice si psihologice.

Citeste tot