Se incarca..

Acest curs a fost dezvoltat in baza ultimelor notite de cercetare a dr. John Upledger si a studiilor propii facute de Tad Wanveer, unul dintre cei mai buni profesori ai Institutului Upledger USA.

Conditii de participare:
Terapeutii care au nivelul de pregatire minim CranioSacral 2 (CS2)

Celulele gliale au rol major in reglementarea dezvoltarii sistemului nervos, a structurii si functiei acestuia. Ele sunt implicate in toate aspectele legate de sanatatea sistemului nervos si in patologie. Sistemul craniosacral se conecteaza direct la matricea de celule gliale ale creierului si maduvei spinarii. Aceasta conexiune este un traseu puternic, de care va puteti folosi cu Tehnicile gliale a Terapiei CranioSacrale, pentru a imbunatati structura sistemului nervos, functionarea, vindecarea si sanatatea acestuia.

Subiectele abordate la acest curs sunt:
• Investigarea tipurilor de celule gliale si functionsrea acestora.
• Stimularea optima a sanatatii sistemului nervos, prin utilizarea tehnicilor gliale CST (Terapia CranioSacrala).
• Incurajarea in vindecarea de tulburari ale sistemului nervos, cum ar fi: tulburari din spectrul autismului, probleme de prelucrare senzoriala, leziuni cerebrale traumatice, afectiuni neurodegenerative, paralizie cerebrala, epilepsie, dureri cronice, traumatisme ale coloanei vertebrale, anxietate si neuropatie, prin aplicarea de tehnici gliale CST.
• Imbunatatirea, imbogatirea si rafinarea abilitatilor de palpare a sistemului craniosacral.

Pareri:
“ Am fost atat de adanc atinsa de efectele sesiunilor de practica de-a lungul celor 5 zile de curs, din 2014, incat imediat ce am ajuns inapoi in fata pacientilor mei, am inceput sa aplic si sa introduc aceste tehnici pentru toti, dar in special la copiii cu disfunctii cerebrale, neuro-motorii sau genetice. Efectele nu au intarziat sa apara. Totul a fost ca un mare salt in efectele terapiilor efectuate. Acest curs mi-a schimbat optica, intentia si  modalitatea de palpare craniana, si parca am intrat in alta dimensiune…” – Mihaela Gugu, CST-D

Participa la curs