Cranio-Sacral Romania

Cranio-Sacral Romania

Sunday, 15 January 2017 11:31

Terapia cranio-sacrală

"O şedinţă de TCS poate rezolva suferinţe de ani de zile"

Cei mai mulţi dintre dumneavoastră pro­babil că nu au auzit încă despre această formă de terapie complementară. Ce vă pot spune dintr-o suflare este că funcţionează şi dă rezultate neaşteptat de bune în multe afecţiuni aparent fără leac, cum ar fi durerile de cap, mi­grenele care persistă timp îndelungat şi nicio investigaţie (RMN/CT) nu le găseşte cauza. De ce? Pentru că unele dureri de cap au cauze psiho-emo­ţionale. Iar acestea nu se văd pe o imagine computerizată. Ce se poate face cu ele, în schimb? Se pot eli­bera prin Terapie CranioSacrală. Dar ce sunt sistemul cranio-sacral şi terapia care i se adre­sează? Cum funcţionează această terapie? Cui se adresează? Iată o mulţime de între­bări pe care le-am adresat unui spe­cialist avizat, doamna Mi­haela Gugu, întemeietoarea Fundaţiei de Terapie CranioSacrală din Româ­nia. Doamna este terapeut cu mare experienţă teoretică şi clinică şi tradu­că­toarea în limba română a cărţii "Tu şi medicul din tine", scri­să de doctorul american John E. Upled­ger D.O., O.M.M., părintele acestui tip de terapie naturală. Şi ca să înţeleg mai bine problema şi să pot pune pe hârtie acest articol, m-am urcat, ca pacient, pe masa de tratament. Experienţa a fost una cu totul deo­se­bită. Nu e uşor de explicat, dar am să încerc.
Aţi purtat vreodată ochelari 3D? Aţi fost la cinema 4D? V-aţi urcat cândva într-un simulator de mişcare? Eu da. Am făcut odată un "zbor virtual" în elicopter pe deasupra New York-ului. Acum, pot să afirm că experienţa a fost 100% reală. Creierul meu îşi aminteşte perfect plimbarea cu elicopterul pe deasupra zgârie-norilor. De ce vă spun asta? Pen­­tru sugestie. Pentru a vă ajuta să înţelegeţi cât mai bine cum se simte, cum se percepe atingerea vin­decătoare a mâinilor terapeutului pe capul pa­cientului într-o şedinţă de Terapie CranioSacrală. Este ca o plutire lină, ca un zbor cu mintea liniştită, în care inteligenţa nevăzută a corpului aduce la su­prafaţă probleme care sunt gata să fie eliberate şi vindecate.

- Doamnă Mihaela Gugu, vă rog să explicaţi pe înţelesul meu şi al cititorilor noştri, ce afec­ţiuni pot fi tratate cu ajutorul terapiei cranio-sa­crale?

- Terapia CranioSacrală (TCS) este folosită în prezent pentru a îmbunătăţi funcţionarea sistemului nervos central, pentru a înlătura efectele negative cauzate de stres (cauza principală a majorităţii bolilor din ziua de azi) şi pentru a creşte rezistenţa corpului omenesc la îmbolnăviri. Mai mult, s-au pus bazele unei terapii inovatoare, numite Elibera­rea SomatoEmoţională, care contribuie semni­fi­ca­tiv la înlăturarea efectelor unor traume ori expe­rien­ţe emoţionale negative, acumulate într-o viaţă de om. Rezultate excelente s-au obţinut şi în tra­tarea depresiei endogene, un tip de depresie fără cauze aparente, în care lucrurile îi par omului total inutile. Nu e vorba de o dispoziţie schimbătoare, este starea de a fi fără chef de viaţă. Acest tip de depresie îşi are frecvent cauza în sistemul cranio-sacral, din cauza unor com­primări la baza cutiei cra­niene, în centru, la jumătatea distanţei dintre tâmple.

- Puteţi să-mi explicaţi mai bine ce este siste­mul cranio-sacral?

- Sistemul cranio-sacral este prima haină a cre­ierului şi a măduvei spinării, cămaşa care le înve­leşte, foiţele meningeale şi lichidul cefalo-rahidian. Ca să facem creierul şi măduva spinării să funcţio­neze bine, avem nevoie să manevrăm carcasa. Prac­tic, e vorba de suturile craniene, zig-zag-urile prin care sunt "sudate" între ele oasele craniului (fron­tal, parietal, temporal etc.) şi, la nivelul coloa­nei ver­tebrale - de fiecare vertebră. În momentul în care ajustezi carcasa, începi să ai în interior o funcţio­nare mai bună. Or, după cum ştie toată lumea, creierul e centrul de co­mandă al corpului nostru. De acolo pleacă toate comenzile către organe, aparate (respirator, cardio-vascular) şi sis­teme (muscular, osos). Deci, dacă el funcţionează corect, va tri­mite şi semnale corecte către toate celelalte zone.


- Puteţi să-mi daţi mai multe exemple de suferinţe tratate prin TCS?

- Alt exemplu - balonarea, fla­tu­lenţa, consti­paţia - deranjează struc­turile din zona lombară, ating nervul sciatic şi dau dureri pe picior în jos, chiar la genunchi. Mai departe, corpul încearcă să-şi găsească un echilibru, creează o altă disfuncţie compensatorie şi dă scolioză.
Un alt exemplu foarte bun de afecţiune rezol­vată cu Terapie CranioSacrală(TCS), frecvent acu­zată de oameni la dentist, este sindromul TMJ - o disfuncţie a articulaţiei temporo-mandibulare - articulaţia în care este fixată mandibula. Poate zi­ceţi că e un moft, dar nu e chiar aşa: această articu­laţie ne ajută zilnic să vorbim, să respirăm, să muşcăm, să meste­căm. De la zona de arti­culare a mandibulei cu craniul pot pleca dureri de gât, de maxilar, de cap, de urechi, dureri de dinţi, proble­me vizuale, probleme digestive. Iar acestea, netra­ta­te, conduc la iritare, anxietate, de­pre­sie, chiar tulburări de personalitate. Şi aparatele dentare apli­cate pe structuri osoase nealiniate co­rect pot da probleme mari. Toate se leagă între ele şi totul este una.


- Cui se adresează TCS şi ce beneficii aduce aceasta pentru sănătate?

- Oricine poate beneficia de tratament, fie pre­ven­tiv, fie în baza unui diagnostic. Noi nu lucrăm după diagnostic. Noi lucrăm după ce ne spune cor­pul, în ideea de a ajuta corpul să elimine acele dis­funcţii pe care le semnalează. Poate să be­neficieze şi viitoarea mămică, copilul mic, imediat după naş­tere. În Germania, Austria, Elveţia sunt tera­peuţi CranioSacrali în maternităţi, pentru că din timpul travaliului, copilul poate păstra nişte mici disfunc­ţii. Luat din pripă, e ideal. Poate beneficia, prin ur­mare, de această terapie copilul mic, adultul, omul în vârstă, absolut oricine. Sunt numai câteva con­tra­indicaţii - când nu se lucrează terapie Cra­nio­Sa­crală: imediat după fracturi craniene, după acci­dente vasculare, după operaţie cu anestezie epi­durală sau puncţie epidurală - situaţii în care pre­siunea lichidului cefalo-rahidian nu e controlată sau există pericol de scurgeri de lichid cefalo-ra­hidian. În astfel de situaţii, se aşteaptă până când pacientul se stabilizează.

- De ce aţi ales să vă specializaţi în Terapia CranioSacrală?

- Prima dată am aflat de această terapie în Ca­nada. M-a atras numele. Suna aşa de bine şi de pom­­pos! Am întrebat în stânga şi-n dreapta, nimeni nu ştia nimic. Am fost la seminarul propus de stu­dioul de wellness unde lucram atunci ca maseur şi reflexoterapeut, m-a fascinat şi chiar a devenit o sete de cunoaştere pentru mine. Am fost la cursuri pe unde am putut, în Detroit, în Chicago, în Bos­ton, în Toronto, în Ottawa, peste tot unde erau organizate cursurile. Aşa a început totul. În timpul unui seminar, am avut aşa, o sclipire, un gând ful­gerător, am vorbit cu profesorul şi i-am spus că în România nu cred că există această cunoaştere. M-am gândit imediat ce ar fi dacă aş duce Terapia CranioSacrală şi în România?! El m-a încurajat foarte tare.

- Şi aţi venit în România?

- Da. În 2009. Am tradus cartea lui Upledger, am participat la Târgul "Body, Mind & Spirit", am început să ţin conferinţe, seminarii, şi aşa m-am mutat înapoi, în ţară, din 2010, când am deschis oficial Asociaţia CranioSacrală, metoda Upled­ger - România. Îmi vin în minte cuvintele doctoru­lui Upledger, pe care le-am tradus în carte: "În pre­zent sunt convins că singura limitare impusă abili­tăţii noastre de auto-vindecare este doar aceea pe care o construim prin convingerile negative pe care singuri ni le construim despre auto-vinde­care."

Partea frumoasă a TCS este căutarea cauzei de bază a suferinţelor fizice şi emoţionale pe care le cărăm după noi poate toată viaţa. Lovituri, trauma­tisme craniene, căderi în şezut... Pe măsură ce înaintăm în vârstă, abilitatea de adaptare a corpului nostru la influenţele externe se reduce. La fel ca mobilitatea, ca­litatea sistemului mus­cular ş.a.m.d. Te­rapia CranioSacrală oferă o contribuţie va­loroa­să în zona dure­rilor cronice şi infir­mitate. Durerea cronică poate apărea din orice mo­tiv şi oriunde în corp. Dacă ea persistă netratată, poate compromite buna funcţionare a sistemului cranio-sacral. Hernia de disc, ruptura de disc, ne­vritele post-herpetice, Zona Zoster sunt genul de dureri cronice greu de lecuit. Dar o şedinţă de TCS poate rezolva dureri şi suferinţe de ani de zile. Alte probleme rezolvate de TCS sunt: reabilitarea func­ţiilor cerebrale după comă, reabilitarea după acci­dente la coloana vertebrală, pelvis zdrobit, preve­nirea infirmităţii după accident vascular cerebral.

Mihaela Gugu - interviu in numarul 1245/2016 Formula AS

Sub egida Institutului Upledger, Palm Beach, Florida, USA

Asociaţia CranioSacrală metoda Upledger, organizează:

CURSUL “TERAPIA   CRANIOSACRALĂ  I”

Durata cursului: 4(patru) zile

Friday, 11 January 2013 02:22

Cursul Terapia CranioSacrală II - 2013

Sub egida Institutului Upledger, Palm Beach, Florida, USA

Asociaţia CranioSacrală metoda Upledger, organizează:

CURSUL   “TERAPIA   CRANIOSACRALĂ  II”

Durata cursului: 4(patru) zile

Sub egida Institutului Upledger, Palm Beach, Florida, USA

Asociaţia CranioSacrală metoda Upledger, organizează:

CURSUL “TERAPIA   CRANIOSACRALĂ  I”

Durata cursului: 4(patru) zile

Tuesday, 01 May 2012 12:37

Găsește un terepeut

JUDEȚ
ORAȘ
NUME
PRENUME
Asist.
CS1
CS2
SER1
CSIR
SER2
ADV1
TELEFON
EMAIL
ARAD Arad ARDELEAN Iudita Ileana CS1 CS2 0743.828.401 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
ARAD Arad FIGHER Adriana
Lacramioara
CS1 0722.677.089 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
ARAD Arad LUPAS Petru CS1 CS2 SER1 SER2 0742.151.976 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
ARAD Arad ORBAN Camelia Monica CS1 CS2 0722.344.787 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
ARAD Arad PAPP Stefan CS1 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
ARGES Pitești NICOLAU Mihaela CS1
BACAU Bacau BLAJ Mihaela CS1 0741.478.469 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BACAU Bacau CAIEA Florin CS1 CS2 SER1 0744.524.455 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BIHOR Marghita HERCUT Razvan Adrian CS1 0744.289.360 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BIHOR Oradea ABRUDAN Gabriela Cristina CS1 CS2 0722.637.334 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BIHOR Oradea GHITEA Beatrix-Gyongyi CS1
BIHOR Oradea MARCUS Adriana CS1
BIHOR Oradea PANTYA Olimpia CS1 CS2 SER1 SER2 0745.518.531 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

BISTRITA-
NASAUD

Bistrita MUNTEAN Virginia CS1 0744.577.589 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BOTOSANI Botosani BURLACU Dana CS1 CS2 0746.410.328 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BOTOSANI Botoșani TRUFIN Claudia CS1
BRAILA Braila MAVROCHEFALOS Carmen-Gabriela CS1 CS2 SER1 0723.202.403 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BRASOV Brașov BORCEA Aurica CS1 CS2
BRASOV Brașov BORICEANU Marioara CS1
BRASOV Brasov BUJOREANU Nicoleta-
Anca
TA CS1 CS2 SER1 SER2 ADV1 0731.547.514 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BRASOV Brasov CALIN Cristina
Magdalena
CS1
BRASOV Brasov CRISTIAN Daniela Alice CS1 CS2 0722.742.203 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BRASOV Brașov CRISTOLOVEAN Petra CS1
BRASOV Brașov MARCU Silvia CS1
BRASOV Brasov OTELEA Carmen CS1 CS2 0727.371.728 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BRASOV Brașov RASALIU Simona CS1
BRASOV Brașov STEFAN Adriana CS1
BRASOV Brașov URDEA Viorica CS1
BRASOV Fagaras CORDEA Bogdan CS1 0762.858.188 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti ACS Alexandru CS1 CS2 0722.298.604 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti AILIOAIE Mihai CS1 0769.179.090 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti ANTONESCU Atena CS1 CS2 0742.111.888 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti ANUSCA Anca CS1 CS2 SER1 SER2 ADV1 0722.760.268 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti BACIU Antoneta CS1 CS2 SER1 SER2 0722.995.572 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti BOBELEAC Adina CS1 CS2 SER1 SER2 ADV1 0722.384.519 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti BRANZEA Marinela CS1 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti BUSUIOC Laura CS1
BUCURESTI Bucuresti CABAT Claudia CS1 0733.933.277 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti CALOTA Maria Raluca CS1 kahoo.co.ukli0606@ya
BUCURESTI Bucuresti CARADAN Paul CS1 CS2 0746.178.901 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti CARAGEA Magda CS1
BUCURESTI Bucuresti CHIRU Lia Alexandra CS1 CS2 0745.171.681 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti CINTARETU Gigel-Marinel CS1 CS2 0723.799.244 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti CIUCA Andreea
Miruna
Irina
CS1 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti COJAN Cazimir CS1 CS2 0726.188.412 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti COLTEA Roxana CS1
BUCURESTI Bucuresti CONEA Alice Crina CS1
BUCURESTI Bucuresti CONSTANTINESCU Rasvan CS1
BUCURESTI Bucuresti CONSTANTINESCU Soriana CS1
BUCURESTI Bucuresti CONSTANTINESCU Teodora CS1
BUCURESTI Bucuresti CORDIS Ovidiu CS1 CS2 0727.709.833 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti COSTACHE-DULBASTRU Elena CS1 CS2 SER1 0744.612.166 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti COSTACHE Rodica CS1 CS2 0721.226.992 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti CRISAN Alina CS1 0722.542.194 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti CRISTEA Adriana CS1
BUCURESTI Bucuresti CULDA Radu Cristian CS1 CS2 0733.267.746 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti DANES Cristina
Narcisa
CS1 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti DARLAU Catalina CS1 CS2 0745.068.329 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti DEMIAN POPESCU Arina CS1 CS2 0744.566.779 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti DEFTA Carmen CS1
BUCURESTI Bucuresti DINDAREANU AnaMaria CS1 0758.111.065 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti DINU Petru C. CS1
BUCURESTI Bucuresti DINU Petru P. CS1
BUCURESTI Bucuresti DOBRE Carmen CS1
BUCURESTI Bucuresti DOBROTA Ancuta CS1 0722.685.942
BUCURESTI Bucuresti DOLAN Aurelian CS1
BUCURESTI Bucuresti DUMITRESCU Andrei CS1
BUCURESTI Bucuresti DUMITRU Adriana Vasilica CS1 CS2 0721.837.336 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti DUMITRU Constantin CS1
BUCURESTI Bucuresti DUTCHEVICI Gabriel CS1 CS2 0723.609.469 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti ENE Ionica CS1
BUCURESTI Bucuresti ERENA Viorica CS1 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti ERMOLAI Paraschiva CS1
BUCURESTI Bucuresti FRANCISC Elena CS1
BUCURESTI Bucuresti GALOIU Alina CS1
BUCURESTI Bucuresti GALUSCA Cristian CS1 0727.919.478 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti GAMEN Marius CS1
BUCURESTI Bucuresti GANTA Ionut Radu CS1 CS2 SER1 CSIR 0724.506.256 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti GHEORGHIU Aura CS1 CS2 0726.848.857 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti GRIGORIU Cosmina Antoanela CS1 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti GUTAN Adelina Ioana CS1 CS2 728086862 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti ILINA Alexandra-Georgiana CS1 CS2 0721.124.738 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti IONASCU Gabriela TA CS1 CS2 SER1 SER2 0727.112.004 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti IOSIF Corina CS1 CS2 0742.231.027 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti ISTRATE Cornel CS1
BUCURESTI Bucuresti IVAN Monica CS1 CS2 0722.297.501 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti JECU Luminita CS1
BUCURESTI Bucuresti JICMAN Adriana CS1 CS2 SER1 SER2 0722.556.101 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti JUCOVSCHI-TOFAN Laura CS1
BUCURESTI Bucuresti KAPARI Maria CS1
BUCURESTI Bucuresti LAMBRU Mihail CS1 0722.818.233 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti LOMBREA Karyn CS1 0731.771.555 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti LUCA David Mihail Eugen CS1 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti LUPASCU Dana CS1 CS2 0723.541.837 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti MANDA Maria CS1 CS2 SER1 SER2 0740.201.805 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti MARINESCU Ana-Silvia CS1 CS2 0749.021.907 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti MATEI Ioana CS1
BUCURESTI Bucuresti MIHAI Radu CS1 0734.480.128 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti MIHAI Virginia Leontina CS1 CS2 SER1 CSIR SER2 0745.152.807 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti MIHAILESCU Adriana CS1
BUCURESTI Bucuresti MOCANU Aurora CS1
BUCURESTI Bucuresti MOLDOVAN Ramona CS1 CS2 0740.834.769 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti MOLDOVEANU Roxana CS1 CS2 0722.662.682 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti MOS Mihai
Constantin
CS1
BUCURESTI Bucuresti MOSTEANU Ioana CS1
BUCURESTI Bucuresti MOTORGA Irina CS1 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti MUDURE Brindusa CS1 CS2 SER1 SER2 ADV1 0725.647.145 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti NEMESI Laura Nicoleta CS1 CS2 0723.220.550 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti NICOLAE George CS1 CS2 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti NICOLAU Ilinca Viorica CS1
BUCURESTI Bucuresti OPREA Felicia CS1 0722.337.346 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti OTULESCU Albert TA CS1 CS2 SER1 SER2 0737.058.689 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti OTULESCU Alexandru CS1 CS2 0766.353.749
BUCURESTI Bucuresti PANDELEA Emanuela CS1 CS2 0726.395.051 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti PANTURU Selena CS1
BUCURESTI Bucuresti PARAIPAN Liliana Lucia CS1 0722.279.847 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti PARASCHIV Tatiana CS1
BUCURESTI Bucuresti PASCA Constanta CS1 CS2 0722.408.081 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti PAVEL Gabriela CS1
BUCURESTI Bucuresti PAVLOV Daniela Aurelia CS1 CS2 SER1 SER2 0720.079.103 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti POMPEI Iulia CS1
BUCURESTI Bucuresti POPA Aurelia Vasilica CS1 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti POPA Oana-Bianca CS1 CS2 0729.361.936 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti POPESCU Carmen CS1 0722.982.748 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti POPESCU Gabriela CS1
BUCURESTI Bucuresti PREDA Violeta CS1 0767.175.333 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti PRODAN Laura CS1 CS2 SER1 0723.676.967 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti RADU Mirela Mihaela CS1 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti RADUCU Florin CS1 CS2 SER1 SE2 ADV1 0733.098.475 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti RADULESCU Aurora CS1
BUCURESTI Bucuresti RADULESCU Monica CS1 CS2 SER1 SER2 ADV1 0741.136.074 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti ROMAN Octavia Diana CS1 CS2 SER1 SER2 ADV1 0727.020.889 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti ROSU Ramona Ionela CS1
BUCURESTI Bucuresti SBARNA Octavian CS1 CS2 SER1 0742.113.868 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti SBARNA Paula TA CS1 CS2 SER1 SER2 ADV1 0728.493.139 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti SCHINZEL Mariana CS1
BUCURESTI Bucuresti SCHIOPU Adriana CS1 CS2 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti SIMIEAN Alexandra CS1 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti SIMION Adela CS1
BUCURESTI Bucuresti SIMION Andrei Claudiu CS1 0736.339.830 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti STOENESCU Marinela CS1 0767.136.763 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti STOICA Lorena CS1 0726.258.233 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti SUCIU (Cacencu) Elena CS1 CS2 0729.787.705 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti TARAN Victor CS1 CS2 0745.050.603 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti TCACIUC Iuliana CS1 CS2 0769.770.851 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti TELEMAN Mihaela CS1
BUCURESTI Bucuresti TEPES Mihaela CS1 0721.760.314 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti TIANU Cornelia CS1 0722.750.422 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti TIHAN Eusebiu-Jean CS1
BUCURESTI Bucuresti TILVAN Tatiana CS1
BUCURESTI Bucuresti TRIFAN Elena CS1 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti TRIFU Anne-Marie CS1 0748.888.400 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti TUTANESCU Beatrice CS1
BUCURESTI Bucuresti TUTUIANU Crina
Constantina
CS1 CS2 0725.020.028 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti ZAMFIR Ioana CS1 0723.180.774 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
BUCURESTI Bucuresti ZOLOG Septimiu CS1
CALARASI Calarasi NICOLESCU Ionela Carmen CS1 0731.280.271 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
CALARASI Calarasi TOMA Lenuta CS1 0724.011.018 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
CLUJ Cluj
-Napoca
CIOLOGRIA Alexandra CS1
CLUJ Cluj
-Napoca
DEAC Valeriu-Calin CS1
CLUJ Cluj-
Napoca
FELECAN Karmen Ildiko CS1
CLUJ Cluj-
Napoca
IULIAN Cristian Mihai CS1 0755.237.225 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
CLUJ Cluj-
Napoca
KASA Diana Ilona CS1 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
CLUJ Cluj-
Napoca
LADAR Sandra Beatrix Cristina CS1 CS2 0752.975.863 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
CLUJ Cluj-
Napoca
MATIS Irma CS1 CS2 SER1 SER2 0744.530.746 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
CLUJ Cluj-
Napoca
MORAR Olimpia CS1
CLUJ Cluj-
Napoca
MUNTEANU Paul CS1 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
CLUJ Cluj-
Napoca
SOAGAR Elena Cristina CS1
CLUJ Cluj-
Napoca
SZEKELY Krisztina Rodica CS1 0741.097.942 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
CLUJ Cluj-
Napoca
VUZA Ramona CS1
CONSTANTA Constanta LUPU Daniela Silvia CS1 CS2
CONSTANTA Constanta TOADER Marieta CS1 0723.457.313
COVASNA Sf.
Gheorghe
TUNDERLIGETI Zsuzsanna CS1 CS2 SER1 SER2 0735.795.230 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
DOLJ Craiova DUTA Dorina CS1
DOLJ Craiova ION Virgiliu CS1
DOLJ Craiova VIENESCU Liliana Laura CS1 0762.515.499 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
GALATI Galati PRUTEANU Virgil CS1 CS2 0736.687.321 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
GORJ Tg.Jiu MARIA Daniela CS1 0721.228.865 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
HUNEDOARA Hunedoara EPURE Petru-Liviu CS1
HUNEDOARA Hunedoara MODIGA Marcel CS1
HUNEDOARA Hunedoara PLITEA Victoria CS1 CS2 SER1 0723.121.380 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
HUNEDOARA Hunedoara SAVA Adrian CS1 CS2 0730.167.159 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
IASI Iasi ALEXANDRESCU Anca Maria CS1 0751.148.882 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
IASI Iași BERCU Daniela CS1 CS2 0752.941.285 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
ILFOV Voluntari COIFESCU Florin Romeo CS1 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
ILFOV Saftica MIROSLAV Iliana CS1 0725.668.753 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
MARAMURES Baia Mare CULDA Cezar CS1 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
MARAMURES Baia-Mare CULDA Oana Sandra CS1 CS2 0723.838.391 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
MURES Tg.-Mures FISUS Andreea CS1
MURES Tg.-Mures GERGELY Alpar-Lehel CS1 CS2 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
MURES Tg.-Mures GAL Jolan CS1 CS2 SER1 0743.914.879 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
NEAMT Piatra-
Neamt
ZAVADA Mihaela CS1 0745.411.481 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
PRAHOVA Campina STANARINGA Eugenia CS1 CS2 SER1 SER2 0722.918.550 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
PRAHOVA Mizil PLAESU Nicolae CS1
PRAHOVA Ploiesti DOBRE Emil CS1 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
PRAHOVA Ploiesti MANOLAICHE Roxana CS1 CS2 SER1 CSIR SER2 ADV1 0722.990.632 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
PRAHOVA Ploiesti MIHALCESCU Ioana CS1 0729.222.538 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
PRAHOVA Ploiesti ROIBAN Alexandru CS1 726004183 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
PRAHOVA Ploiești EFTINOIU Florentina CS1
SALAJ Zalau IANC Mariana Florica CS1 0746.967.613 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
SALAJ Zalau MARCU Maria CS1 0724.370.366 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
SATU MARE Satu Mare MOLDOVAN Felicia-Ioana CS1 0752.021.522 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
SATU MARE Satu Mare MUNTEANU Adrian CS1 744432020 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
SATU MARE Satu Mare MUNTEANU Monica CS1 0740.459.475 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
SIBIU Medias RUSU Maria Marcela CS1 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
SIBIU Sibiu CIBU Doina CS1 CS2 SER1 0749.197.250 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
SIBIU Sibiu RADU Eugen CS1 CS2 SER1 SER2 ADV1 0741.197.039 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
SIBIU Sibiu VESTEMEAN Silviu CS1
SUCEAVA Siret IONUTA Grigore CS1
TIMISOARA Timișoara ARDELEAN-CAPRITA Razvan CS1
TIMISOARA Timisoara BOGDAN Mariana Gabriela CS1 CS2 SER1 SER2 0720.294.861 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
TIMISOARA Timișoara BOIESAN Ioana CS1
TIMISOARA Lugoj GIUBELAN Leonard Ion CS1 0724.132.817 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
TIMISOARA Timisoara MARCONI Alin CS1 CS2 SER1 0722.473.470 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
TIMISOARA Timișoara MORAVCSIK Simona CS1
TIMISOARA Timișoara OKOVECZKY Zoltan CS1
TIMISOARA Timișoara POPESCUL Cornel CS1
VRANCEA Focsani LAZAREAN Mircea CS1
AUSTRIA Markt Piesting BADULESCU Alexandru CS1
AUSTRIA Markt Piesting BADULESCU Silviu CS1
AUSTRIA Viena IOVAN Agneta CS1 CS2 43.6764.
160.557
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
AUSTRIA Viena THAIER-PAVEL Daniela CS1 CS2 SER1 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
FRANTA AROSOAIE Andrei Olivian CS1 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
FRANTA KIRBY Elyette CS1 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
FRANTA STELEA Sabina CS1 CS2 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
GERMANIA MAGDA Claudiu CS1 CS2 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
OLANDA POROINEANU Adriana Angela CS1 CS2 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
SPANIA CECAN Ibolya CS1 CS2 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
TRINIDAD GHEORGHE Eva CS1 CS2 SER1 SER2

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


+ Silvia Toma , Bucuresti, CST1 si CST2.

Monday, 07 November 2011 12:59

Mesajul Dr. John Upledger pentru terapeuți

Mesajul Dr. John Upledger pentru terapeuți
Cu mai mult de 30 de ani în urmă, când am dezvoltat tehnicile terapiei CranioSacrale, nu am avut intentia să schimb lumea.
Împreună cu un grup de doctori și cercetatori talentați ne-am lăsat conduși de curiozitatea de a explora un sistem al corpului care era aproape necunoscut.
Nu am crezut la acel moment că terapia CranioSacrală avea să fie munca mea de-o viață. Acum mai mult de 100.000 de terapeuți au învățat această terapie și ei practica in aproape toate țările lumii.
Nu am intenționat ca aceasta să aibă un impact mondial, am vrut doar să dau celor care vor să schimbe lumea, oportunitatea să o facă.
Dorința mea adâncă este ca oamenii să ajungă să înțeleagă că trebuie să ne iubim reciproc.
Dacă atingi o persoana pentru a o ajuta să se simtă bine, atunci iubirea trebuie să treacă prin acele palme.
Acesta este felul în care veți facilita transformarea.
E posibil să lucrați cu oameni închistați. În momentul în care îi veți atinge într-un loc de pace și iubire, acea persoana se va schimba. Nici măcar nu trebuie să spuneți ceva despre asta, efectul terapiei CranioSacrale va schimba în mod natural atitudinea, caracterul și modul în care oamenii vor reacționa.

Monday, 07 November 2011 11:08

Curs introductiv

coloana spateSub egida Institutului Upledger, Palm Beach, Florida, USA

Asociaţia CranioSacrală metoda Upledger

Unicul reprezentant în România a Institutului Upledger organizează:

CURSUL   “INTRODUCERE ÎN TERAPIA   CRANIOSACRALĂ ”

Durata cursului :  2(două) zile

Pentru cursurile organizate in Romania, contactati-ne

pe email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it sau

tel:  072 352 1155

Sunday, 30 October 2011 13:05

Sumbrele efecte secundare ale obezității

Trista moarte din decembrie 2004 a celebrului jucator din Liga Nationala de Fotbal American, Reggie White, scoate la lumina inca un sumbru efect secundar al obezitatii, efect care ne-ar putea oferi o fascinanta cunoastere a corpului uman. White, care a murit la varsta de 43 de ani, a batut recordul depasind 290 de kilograme in decursul carierei sale. Desi rezultatele mortii sale nu au fost convingatoare, anchetatorul a numit apneea in somn (insuficienta respiratorie) ca fiind una dintre principalele cauze.

« StartPrev123NextEnd »
Page 1 of 3