Dorinta de a persevera
Mihaela Gugu

Mihaela Gugu

Sunday, 30 October 2011 12:44

Eliberarea durerii unei vechi povesti

Ador povestile emotionante. Ca si instructor de business pentru terapeutii CranioSacral, am ocazia sa aud multe povesti de acest gen, despre transformarile care au loc pe masa de tratament. Si din cand in cand revin la cele care starnesc ceva inlauntrul meu. Ceva asemanator s-a intamplat si cand am primit urmatorul eseu de la Jeannine Wiest, un terapeut CranioSacral din California de Sud. Este un exemplu usturator despre libertatea pe care o simtim atunci cand eliberam vechile si istovitoarele povesti care raman blocate in tesut. Lectura placuta!

Sunday, 30 October 2011 12:34

Dorinta de a persevera

Anul trecut am intalnit un tanar remarcabil, pe nume Will Wright, care a fost ajutat cu Terapia CranioSacrala (TCS) si Terapia prin Drenaj Limfatic (TDL). Filozofia lui este simpla: “Tot ce mi s-a intamplat pana acum, m-a facut un om mai bun”. Impresionant, as putea spune, avand in vedere ca are numai 28 de ani iar trecerea lui la maturitate nu a fost deloc blanda.

Sunday, 30 October 2011 12:11

Creierul înfometat

 

Multe boli grave apar ca rezultat al unor procese cronice inflamatorii. Evitarea producerii acestor inflamatii impiedica formarea unor afectiuni precum cancerul, boli ale sistemului nervos, boli de inima, diabetul de tip II, boli autoimune si alte dureri cronice. Terapia CranioSacrala, care sporeste circulatia sanatoasa a fluidelor din organism, este o metoda puternica de a scapa corpul de toate aceste inflamatii dureroase si silentioase. Este deasemenea, foarte important sa acordam atentie alimentatiei.